Een staande spiegel is een stijlvolle en handige toevoeging aan elk huis. U hoeft geen spiegel op te hangen en kunt hem gewoon in de gang, slaapkamer of woonkamer plaatsen voor een instant stijlupdate. Onze staande spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, dus u vindt vast en zeker de perfecte spiegel voor uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of iets meer eigentijds, wij hebben het voor u. Bovendien zijn onze spiegels gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt volgens een hoge standaard, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze de tand des tijds zullen doorstaan.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Ruim assortiment staande spiegels

Waarom bekijkt u vandaag niet eens ons assortiment staande spiegels? U vindt vast en zeker de perfecte spiegel voor uw huis.Een staande spiegel is een stijlvolle en handige aanwinst voor elk huis. U hoeft geen spiegel op te hangen, en u kunt hem gewoon in de gang, slaapkamer of woonkamer plaatsen voor een instant stijlupdate. Onze staande spiegels zijn er in verschillende stijlen en maten, dus u vindt vast en zeker de perfecte spiegel voor uw ruimte.

Een staande spiegel voor iedere ruimte

In vrijwel iedere ruimte kan een staande spiegel van pas komen, of u zich nu klaarmaakt in de slaapkamer of uw uiterlijk wilt controleren voordat u de deur uitgaat. Spiegels weerkaatsen het licht en kunnen een ruimte helderder en opener doen aanvoelen, dus ze zijn ideaal voor kleinere kamers of ruimtes die wel wat opgevrolijkt mogen worden. Staande spiegels geven ook een decoratief tintje aan elke kamer, en kunnengebruikt worden om een centraal punt te creëren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig ontwerp of iets sierlijkers, wij hebben een staande spiegel die bij uw stijl past.

Een staande spiegel is een stijlvolle en nuttige aanwinst voor elk huis. U hoeft geen spiegel op te hangen, en u kunt hem gewoon in de gang, slaapkamer of woonkamer plaatsen voor een onmiddellijke stijlupdate. Onze staande spiegels zijn er in verschillende stijlen en maten, dus u zult zeker de perfecte spiegel voor uw ruimte vinden. Bovendien zijn onze spiegels gemaakt van hoogwaardige materialen en hoogwaardig afgewerkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze de tand des tijds zullen doorstaan

Verschillende soorten en stijlen staande spiegels

Er zijn allerlei soorten, maten en stijlen te vinden. U zult moeten overwegen welk type spiegel het beste in uw ruimte zal werken. Een cheval spiegel is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken tijdens het klaarmaken, want hij kan gekanteld worden om een beter zicht te krijgen. Een spiegel over de hele lengte is perfect voor ruimtes waar u de illusie van meer ruimte wilt wekken, zoals kleine gangen of slaapkamers. Enals u op zoek bent naar iets decoratiefs, dan kan een sierlijke staande spiegel een echt statement maken in elke kamer.