De ronde spiegel is een prachtige aanvulling op je woonkamer. Deze spiegel is handig in gebruik, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Met een spiegel kun je er altijd netjes en verzorgd uitzien. Daarnaast is het ook fijn om je outfit even te checken voordat je de deur uitgaat. Kortom, de ronde spiegel is een must-have voor elke fashionista!

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Ronde spiegels kopen

De ronde spiegel is een perfecte aanwinst voor uw slaapkamer. Hij kan voor vele doeleinden worden gebruikt, zoals om uw uiterlijk te controleren, make-up op te doen of uw haar te stylen. Bovendien is het een geweldige manier om wat persoonlijkheid en stijl aan uw slaapkamer toe te voegen. Wat uw behoeften ook mogen zijn, de ronde spiegel is een must-have!

Een ronde spiegel is een sfeervolle en speelse toevoeging aan elke kamer. Door de zachte vorm laat dit moderne object ons verrassendste moment van het dagelijkse leven je binnentreden: je bent niet alleen ziende, maar ook weer even jong! Of juist ernaast staan met een heel specifiek effect; professioneel of persoonlijk?

Ruim assoirtiment ronde spiegels

Je kunt de spiegel rond gebruiken om praktische of decoratieve redenen, met een hoge rug van boven zodat je alles in beeld hebt. Bovendien kan iedereen eromheen schouwen op straks gemiddelde make-up wanneer hij/zij wil en laagje plaatsnemen voor even lekkere factor 4 inspiratie!

De spiegel is één van de meest nabije gebruikte objecten in ons leven. Vanwege zijn vriendelijk gezicht en riant kraagje totaal verschillende functies offert: hij kan je bovendien helpen met jezelf fatsoeneerde, terwijl diep opdateren of juist eens flink doorwerken!

Verschillende soorten ronde spiegels

In ons assortiment spiegels vind je veel verschillende stijlen en soorten. We bieden klassieke spiegels zoals die in de collectie, die ook moderne spiegels bevat, bijvoorbeeld een antiek ogende wandspiegel met een gouden lijst; er zijn ook vrijgezellen kussens voor hotelkamers of meisjeskamers te koop als ze iets meer decoratiefs dan functioneel maar toch stijlvol nodig hebben! Andere opties zijn ronde bezoedelde zilveren metalen frames die alleen voor huisdecoratie doeleinden kunnen worden gebruikt.

Ronde spiegels passen overal. Ze zijn prachtig boven je eettafel, in je slaapkamer of de gang! Zet er één neer op een mooie kast -schouw-, om het geheel af te dempend met betoverende schoonheid én buitensporige design starters die niet alleen strelen van binnendoor maar ook uiterlijk wil impressies teweegbrengen.