Spiegels 60 cm

Hieronder vindt u een lijst met spiegels die verkrijgbaar zijn in de afmeting van 60 cm:

  1. Muurspiegel: Deze rechthoekige spiegel heeft een afmeting van 60 cm x 40 cm en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. De spiegel is verkrijgbaar met verschillende soorten frames, zoals hout, metaal, plastic, of zonder frame.
  2. Ronde spiegel: Deze ronde spiegel heeft een diameter van 60 cm en kan zowel aan de muur worden bevestigd als op de vloer worden geplaatst. Het heeft een eenvoudig en modern ontwerp dat in verschillende interieurstijlen past.
  3. Staande spiegel: Deze staande spiegel is 60 cm hoog en heeft een breedte van 30 cm. Het kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden gekocht, zoals zwart, wit of goud.
  4. Badkamerspiegel: Deze rechthoekige badkamerspiegel heeft een afmeting van 60 cm x 45 cm en kan aan de muur worden bevestigd. Het heeft meestal een anticondenslaag en kan verkrijgbaar zijn met of zonder frame.
  5. Make-up spiegel: Deze ronde make-up spiegel heeft een diameter van 60 cm en is voorzien van vergrotende functie voor het aanbrengen van make-up of het scheren. Het kan op een standaard worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd.