Spiegels 100 cm

Spiegels van 100 cm breed zijn een populaire keuze. Er zijn verschillende soorten spiegels beschikbaar in deze meting. Welke spiegel past bij jou?

  1. Muurspiegel: Deze rechthoekige spiegel heeft een afmeting van 100 cm x 60 cm en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. De spiegel is verkrijgbaar met verschillende soorten frames, zoals hout, metaal, plastic, of zonder frame.
  2. Ronde spiegel: Deze ronde spiegel heeft een diameter van 100 cm en kan zowel aan de muur worden bevestigd als op de vloer worden geplaatst. Het heeft een eenvoudig en modern ontwerp dat in verschillende interieurstijlen past.
  3. Verlichte badkamerspiegel: Deze rechthoekige badkamerspiegel heeft een afmeting van 100 cm x 60 cm en is voorzien van LED-verlichting rondom de spiegel. Het kan aan de muur worden bevestigd en heeft een schakelaar voor het in- en uitschakelen van de verlichting.
  4. Dressoirspiegel: Deze rechthoekige spiegel heeft een afmeting van 100 cm x 80 cm en kan worden gebruikt als dressoirspiegel of als muurspiegel. Het heeft een modern ontwerp en is verkrijgbaar met verschillende soorten frames.
  5. Klapspiegel: Deze rechthoekige klapspiegel heeft een afmeting van 100 cm x 35 cm en kan worden bevestigd aan een kast of aan de muur. Het heeft twee klapbare deuren met spiegels aan de binnenkant.